tiistai 18. maaliskuuta 2014

TilariponiPoni on sukulaisen tekemä "vapaat kädet" tilari. Koska poni menee muutaman vuoden ikäiselle lapselle, piti siitä tehdä pieni. Tekemiäni hevosia omistavat tietävät että teen yleensä reilun kokoisia hevosia, jotka ovat suunnilleen kahden A4 paperin kokoisia. Pitkästä aikaa teinkin todella pienen, A4 paperille mahtuvan ponin.
Ihan mukava näitä pikkuheppojakin on tehdä. Voi olla että teen samalla kaavalla vielä pari ponis myyntiinkin.

Kysymyspostauksen vastauksia on jo ehditty useampaan otteeseen kysellä. Tarkoitus oli vastauspostaus viikonloppuna julkaista, mutta ei kuitenkaan ollut innostusta sitä valmiiksi tehdä. Tämän viikon aikana on kuitenkin tulossa. Sen tarkemmin en osaa sanoa.

Joku kyseli myös Huvikummun sivuista, jotka eivät jälleen näytä toimivan. Vastaan tässä nyt kaikille yleisesti, sillä joku muukin saattaa samaa asiaa ihmetellä.
En siis tosiaan tiedä mikä sivuja taas vaivaa. Joulun aikaanhan ne sulkeutuivat liian suuren kävijämäärän vuoksi. Mikäli kyse on taas samasta asiasta, niin jossakin vaiheessa niiden pitäisi taas palautua näkyville.

11 kommenttia:

 1. Siitä tilari nro.3 tuli Pin Rock's Anjelina Jolie "Ceena " ja hollanin puoliverinen

  VastaaPoista
 2. Voiko avataun harjan villalangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on varmaan jäänyt joku sana välistä, mutta onko tarkoituksena siis kysyä voiko villalankaa avata?
   Avatun harjan voi tehdä mistä tahansa langasta, missä vaan on useampi säie.

   Poista
 3. Miten saat harjan nii tasaiseksi ja hienoksi? 0;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tulee ihan automaattisesti tulee tuollaisia harjoja, joten ei osaa sen kummemmin vastata. :)

   Poista
 4. Missä sä asut? Voiks sulta ostaa keppareita? Kun sää teet kamalan NÄTTEJÄ keppareita!

  VastaaPoista
 5. Montaks keppihevosta sulla on tällä hetkellä? Mul on vaan yks, connermara tamma Taru. Se on musta, ja ihan vaan kaupasta ostettu... D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vajaa 100 noita taitaa olla. :)

   Poista
 6. Tosi söpö keppari!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.