perjantai 14. helmikuuta 2014

Uusia poneja

Kamerasta hajosi muistikortti, joten en ole saanut laitettua kuvia uusista valmistuneista hevosista. Nyt on kuitenkin taas uusi muistikortti käytössä, joten sain kuvia otettua.Pitkästä aikaa tein itselleni uuden hevosen. Hevonen on rodultaan ratuponi ja nimi on HKR's See No Evil "Elviira". Ponin sivuille pääset tästä.Papurikko miniponi on joulukalenterissa olleen miniponiarvonnan palkinto. Hidan kun olen, on poni nyt vasta valmis lähetettäväksi. :)

Tämä hevonen taas on edellispostauksen pikatilarina tilattu hevonen. Tilareita haluavien kannattaa muuten olla tänä viikonloppuna tarkkana. Todennäköisesti viikonlopun aikana tulee ilmoitus vapaista tilaripaikoista, jotka ovat tällä erää viimeiset. Seuraavan kerran teen tilafeita vasta kesällä.


Tälläinen puolivalmis poni odottaa vielä valmistumista. Poni jää luultavasti itselleni.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi ruskee heppa jolla on musta harja :) Paljoko pyytäisit tuosta hevosesta, vaikka et sitä myisikään niin ajattalisin että kuinka vähnän pyydät hevosistasi? Huom en ole ostamassa sitä sillä en saa lupaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan ei myynnissä ole, sillä on tilari.
   Mutta yksivärinen hevonen on 25€ ylöspäin.

   Poista
  2. Toi ruskee mil on musta heppa tulee mulle :D
   Maksan sen luultavasti tänään tai huomenna.

   Poista
  3. Siis ruskea mil on musta harja :D

   Poista
  4. Taas ton yhden ponin nimi on sama kun mun!

   Poista
 2. Oi että tuo on ihana tuo meidän papurikko poni!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana miniponi<3Tuollaisen jos itse osaisi tehdä

  VastaaPoista
 4. Voitko tehä mulle joskus keppaarin jos sulla on aikaa?

  VastaaPoista
 5. Ihania, näkee että ammattilainen on tehnyt. Varsinkin tuo miniponi on söpö.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.