lauantai 15. helmikuuta 2014

Ostoksia


Antassusta tilasin hieman tekonahkaa, sekä lukkoja ja solkia. Tarkoitus oli tilata myös riimuihin sopivia avainrenkaita, mutta vahingossa olin tilannut jotain ihan minikoon renkaita, joten eivät tähän tarkoitukseen käy.
Tekonahkaa tilasin turkoosina ja mustana (kuvassa valo osuu mustaan niin, että näyttää ruskealta). Tekonahka on ihanan paksua ja muutenkin laadukkaan oloista. Ainut miinus on se, että taustakangas on valkoinen.

Jos muuten joku varusteita näpertelevä ei ole vielä Antassusta kuullut, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Verkkokaupasta saa tilattua mm. erilaisia solkia, lukkoja, renkaita ja muuta materiaalia varusteisiin. Keppihevosharrastajat saavat myös ostoksistaan pienen alennuksen, mikäli käyttävät tiettyä alennuskoodia.
Mikäli kerralla ei tilaa valtavaa vuorta tavaraa, saa tilaamansa tavarat suoraan omaan postilaatikkoon. Isomman tilauksen saa kätevästi vaikkapa pakettiautomaattiin.


Kankaita.com sivulta tilasin hieman uusia kankaita. Kyseisestä nettikaupasta löytyy googlaamalla todella paljon negatiivista palautetta, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla sieltä tilata. Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa palvelusta. Siellä päässä laitettiin kankaat tulemaan kahden päivän kuluttua maksun näkymisestä tilillä. Kankaat tulevat Saksasta, joten ihan parissa päivässä ne eivät tietenkään perille ehdi. Paketti tuodaan postin mukana kotiovelle asti, mikäli vain sattuu olemaan kotona oikeaan aikaan. Muuten postikuski vie paketin mukanaan ja se pitää hakea lähimmästä postista.

Tilasin neljää eri fleeceä (ruskeat ja harmaa), lehmänkirjavaa kangasta, valkoista teddyä ja harmaata karvakangasta. Kaikkia tilasin metrin, eli yhteensä 7 metriä kangasta tuli ostettua. Kankaat maksoivat postikuluineen hieman päälle 57€, mikä oli mielestäni melko halpa hinta. Kunhan nämä on ensin käytetty, aion tilata samasta paikkaa vielä lisää.

5 kommenttia:

 1. "Keppihevosharrastajat saavat myös ostoksistaan pienen alennuksen, mikäli käyttävät tiettyä alennuskoodia" mietin tuota lausetta, mun on pitänyt jo kauan tilata antassusta ja mietin että onkohan tuota alennuskoodia mahdollista saada selville jostain? :D ei ole pakko kertoa sitä koodia jos et halua. :)

  Ihana blogi ja sinun tekemät keppihevoset ovat todella hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alennuskoodi on joskus kerrottu keppihevosfoorumilla, mutta kyseistä topaa ei sieltä enää löydy. En viitsi koodia julkisesti kertoa, sillä se on tarkoitettu vain keppihevosharrastajien tietoon. Voin kuitenkin kertoa koodin sähköpostilla tai foorumilla yksityisviestillä, joten laita sähköpostia huvikumpuranch@suomi24.fi tai laita keppihevosfoorumilla (mikäli siellä käyt) viestiä nimimerkille Kat

   Poista
 2. Keppihevosharrastaja :)15. maaliskuuta 2014 klo 13.24

  Minkä kokoisia noi sun tilaamat soljet on?
  Kun siellä on 10mm, 12mm, 16mm ja 20mm solkia, niin minkä kokoisia sinä yleensä tilaat? :)

  Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kaikkein pienimpiä, eli 10mm käytän.

   Poista
 3. Monta solkea ostit ja paljon maksoi pelkät soljet? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.