tiistai 4. helmikuuta 2014

Blogeja

Linkkaa blogisi postaukseen tuli iso määrä blogeja, joten esittelyyn pääseviä blogeja ei ollut helppo valita. Mielelläni olisin kaikki tähän postaukseen mukaan ottanut, mutta silloin olisi tullut kunnon kilometripostaus. Ei siis hätää vaikka blogisi ei esittelyyn päässyt. Kaikki blogit olivat hienoja, mutta jostain oli karsittava. :)

Ihmettelen suuresti sitä, että kun pyysin alle 50 lukijan keppihevosblogeja, niin ihmiset tulevat linkkaamaan monen sadan lukijan lifestyle blogeja. Kriteereitä kuitenkin oli tasan nuo kaksi, joten onko nekin sitten liian vaivalloista lukea? Vai linkkaillaanko sitä omaa blogia aina silmät kiiluen kun jossain nähdään sanat "linkkaa blogisi"? Itselleni ainakin tulee aina jotenkin  huono kuva bloggaajasta, joka linkkailee blogiaan kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ja sinnekin minne ei pitäisi...

Mutta sitten niihin itse blogeihin. Blogit eivät ole missään tietyssä järjestyksessä, vaan ihan satunnaisesti ne tähän nappasin."Renhet's Events on vuonna 2012 aloitettu keppihevosblogi, jossa seuraillaan minua ja talliani kht Renhetiä. Olen pian 16-vuotias tyttö Satakunnasta ja olen harrastanut keppihevosia vuodesta 2009."

Ulkoasultaan siisti blogi, jossa sisältö ihanan monipuolista. Ratsastuspostauksia runsailla kuvilla varustettuna, videoita ja muuta mukavaa. Suosittelen tutustumaan!"Hileen Pisaroita on Kht Naturan arjesta kertova keppihevosblogi. Minä, Hile ja Kht Naturan tamma lauma Juni, Comet, Rommie, Darka, Nova, Luna & Taiga toivottavat kaikki tervetulleiksi."

Tällä blogilla on myöskin nätti ja miellyttävä ulkoasu. Postaukset käsittelevät enimmäkseen tallin arkea, mutta kaikenlaista muutakin mahtuu mukaan. "16 kesää nähnyt tyttö Salosta. Harrastuksina kepparit, valokuvaus, editointi, lähes päivittäin piirtäminen sekä erittäin epäsäännöllinen heppailu."

Uusia postauksia blogiin ilmestyy harvakseltaan, mutta ovat laadukkaita ja mukavaa luettavaa. Postauksissa on hienoja kuvia ja videoitakin löytyy.


Kepin jälkiä

Selkeä ulkoasu ja kivoja postauksia, jotka käsittelvät enimmäkseen ratsastuskertoja. Kuvia on lähes joka postauksessa ja videoita löytyy tästäkin blogista.

kht lähteenmäki

Postaukset käsittelevät enimmäkseen ratsastusta ja tallin arkea. Kuvia postauksissa on paljon ja ne ovat hyvin monipuolisia.


Kht Lilja

Kirjoittajan nuoresta iästä huolimatta laadukas blogi, jossa huolella kirjoitetut postaukset ja kivoja kuvia. Postausten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan."Täysiveristen matkassa on blogi, joka nimensä mukaisesti kertoo englantilaisia täysiverisiä kasvattavan tallin arjesta. Täysiveristen lisäksi blogissa riehuu tallin omistaja Tessu, elikkäs minä. Blogiin yritän saada postauksia vähintään kerran viikossa."

Siistin ulkoasun omaava blogi. Postaukset ovat ratsastuspainotteisia ja pituudeltaan ihanan pitkiä.


Dancing with the wind

Pitkiä postauksia, joiden aiheet vaihtelevat. Kuvia postauksissa on sopivasti ja ne ovat aiheiltaan monipuolisia.


Nämä blogit eivät päässeet tällä kertaa esittelyyn, joten kannattaa käydä niihin omatoimisesti tutustumassa:


9 kommenttia:

 1. :D Jippii! Hileen Pisaroita pääsi esittelyyn :D Kiitän!

  VastaaPoista
 2. Oho mites me sinne päästiin :D wow!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vaikka oonkin kamalan laiska päivittelemään tota blogia :D

  VastaaPoista
 4. Ihania blogeja alan kyllä kaikkien blogeja lukemaan on kyllä nii hionoi

  VastaaPoista
 5. Esitellyistä kaikki on hyviä, mutta ei esitellyistä parhaat on kyllä the fourways ja kangaskoneja ja sukkaponeja

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi ja teet tosi hienoja keppihevosia! :)
  www.kaniponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Käy kurkkaamassa munkin blogi :)
  http://huominenodottaajo.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.