maanantai 20. tammikuuta 2014

Ruunikko poni ja suitsetMyytävän ponin sain valmiiksi aamusta. Tälle tein poikkeuksellisesti myös suitset. Saattaa olla että jatkossa alan tehdä myytäville suitsia mukaan, kun nahkaa ja solkia saa kätevästi netistä tilattua.

Sekä tämä, että aikaisemmin esitelty kimo hevonen ovat nyt myynnissä myyntisivuilla. Mahdollisesti lisään ilmoituksen myöhemmin myös foorumille.

12 kommenttia:

 1. Paljonko maksaa??<3<3

  VastaaPoista
 2. Mistä oot ostannu/saannut tommosia lukkoja ?

  VastaaPoista
 3. Onko ponimus vielä myynnissä. voisin ostaa jollain 15 - 25 €

  VastaaPoista
 4. Voiko vielä ostaa?
  Pistäisin sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää myynnissä. Myyntisivuja kannataa käydä kurkkimassa jos jokin myyntiin tehty heppa kiinnostaa. Sieltä löytyy päivitetty varaustilanne kunkin hevosen kohdalla.

   Poista
 5. Hei oisko suitsien ohjetta missään? Jos ei, niin voisitko tehdä? Ja muuten sun hepat on ihanii!!! Miten ihmeessä onnistut? Kun mun kolmipalaset ja suulliset menee aina pilalle. Ja se poni on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin söpö!

  VastaaPoista
 6. Mulla on aika paljon heppoja niin en kovin paljon tee ja meillä ei ole edes tarvikkeita

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.