lauantai 21. joulukuuta 2013

Huvikummusta juttu Villaharjoissa


Huvikumpu pääsi nettikeppihevoslehti Villaharjojen joulunumeron talliesittelyyn. Käykäähän toki lukaisemassa juttu. Lehden sivuille (ja sitä kauttaa uusimpaan numeroon) pääset tästä.

Monille keppihevosharrastajille Villaharjat lehti onkin tullut varmasti tutuksi. Jos joku ei kuitenkaan ole lehdestä koskaan kuullutkaan, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Villaharjat on ollut pystyssä peräti 2009 vuodesta asti ja lehtiä on ilmestynyt kolmetoista kappaletta. Ulkoasultaan lehti on laadukas ja uusia numeroita on aina kiva lukea.

Olen itsekin lehden alkuaikoina toiminut toimittajana ja kirjoittanut juurikin näitä talliesittelyjä. Toimittajana työskentely oli hauskaa, mutta lisääntyneiden koulukiireiden vuoksi jouduin pestistä luopumaan. Ajatella että siitäkin on jo yli neljä vuotta kun lehden ensimmäisen numeroon talliesittely väsäsin. Muistan vielä hyvin kun sitä koulun asuntolassa kirjoittelin.
7 kommenttia:

 1. Koska laitat joulukalenterin kilpailujen tulokset?

  VastaaPoista
 2. voitkotehdä minulle tilatin ?? vai onko se näin helppoa?? :) olisi kiva jos pystyisit tekemään ?? maksaisin n.60-70??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ei tee tilareita noin kalliilla. Tilarin hinta on 10-40€ välillä.

   Poista
 3. olisi kiva jos laittaisit myyntiin lisää heppoja ostaisin jonkun varmasti kun teet niin ihania mutta tämän hetkiset jotka ovat myynnissä eivät juurikaan kiinnosta minua ... :))

  VastaaPoista
 4. En ole löytänyt kyseistä numeroa. Mikä se niistä on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.