tiistai 5. marraskuuta 2013

Voikko tilari ja ilmoiteltavaa


Tilareiden suhteen olen ollut vähän laiska, mutta sainpahan ensimmäisen viimein valmiiksi. Seuraavaksi vuorossa on pari vuonista, sekä muutama miniponi.
Vielä voin pari tilausta ottaa vastaan, mutta tilaajan täytyy varautua siihen ettei heppa ihan heti ole valmis.

Huvikummun sivut ovat parhaillaan remontin alla. Yksinkertaistin sivuja huomattavasti ja paljon materiaalia poistui kokonaan. Sivut on lähinnä enää hevosten tietoja varten olemassa. En nähnyt enää järkeväksi pitää sivuja kovin laajoina, kun en keppihevosia kuitenkaan enää IRL harrasta.
Sivut on jo siinä mallissa että niitä voi kurkkimassa käydä. Pikkujuttuja enää puuttuu.

Viime päivät olen pohtinut sellaista asiaa, kuin toisen keppihevostallin perustamista. En ole kyllästynyt Huvikumpuun tai mitään muuta vastaavaa, vaan ihan vaihtelun vuoksi haluan perustaa toisen vähän erilaisemman tallin. Nimi tallille on jo keksittynä, mutta sitä en paljasta vielä. Heti kun talli saa ensimmäisen asukkaansa valmiiksi ja sivut tallille tehtyä, kerron aiheesta lisää täällä blogissa.

6 kommenttia:

 1. Ihana tilari.
  Kävin jo kurkkaan Huvikummun sivuja ja oli kivat.
  Uusi talli olis kyl kivaa vaihtelua, mutta en silti ole kyllästynyt näihin Huvikummun juttuihin:)

  VastaaPoista
 2. Se on paljon kauniimpi kuin uskalsin odottaakkaan. Kiitos! En malta odottaa sen saapumista :) !!

  VastaaPoista
 3. Missä säilytät poneja ja heppoja?
  Niitä on niin paljon niin onks niillä joku talli? Tee talli esittely jos on ja jos on niin onks ne kaikki samas tallis ja tarkotan talli rakennusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ratsasta tai tee muutakaan hevosilla, joten säilytän niitä isossa pahvilaatikossa ilman täytteitä.

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.