maanantai 7. lokakuuta 2013

Ruunivoikko hevonen


Sain vaihdossa yhdestä myyntihevosesta kangasta, joka on hieman erilaisempaa kuin yleensä. En oikeastaan tiedä mitä tuo kungas on, mutta sen pinta on hieman ehkä sametin tyyppistä.
Tein kankaasta kokeeksi yhden hevosen (kuvassa) ja tykkäsin kankaasta paljon. Kangas ei veny ollenkaan, joten hevosen täyttäminenkin oli todella helppoa hommaa.
Tekemäni hevonen löytyy muuten nyt myyntisivuilta, jos joku sen haluaisi ostaa.

Sitten seuraavaan asiaan. Olen miettinyt että alkaisin säännöllisesti tehdä esittelypostauksen jostakin omistamastani kepparista. Postauksessa kertoisin hieman hevosen syntytarinaa, sekä muuta vähän erikoisempaa vaikkapa mistä hevonen on saanut nimensä. Ensimmäinen tälläinen postaus tulee lähiaikoina ja mikäli ideasta tykätään, alan julkaista postauksia jatkossakin. Lukijat voisivat vaikka jatkossa toivoakin mistä hevosesta postauksia teen.

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta tuo esittelypostaus, voisit myös kirjoittaa kivoja muistoja esittelyssä olevista hevosista.

  VastaaPoista
 3. Tee esittelypostaus Beestä! :3 Se on ihana!

  VastaaPoista
 4. Missä myyntisivusi siis on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki löytyy mm. tuosta blogin reunasta, lukijoiden alta.

   Poista
 5. Tykkään esittelyideasta! Tää blogin uudistus on tosi kiva!

  VastaaPoista
 6. Toi esittely idea ois ihan äly siisti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.