keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Poniini
En ole kamalasti jaksanut uusia hevosia tehdä, mutta aamulla sain sentään tälläisen ponin valmiiksi. Myyntiin tämä meni, ilmoitus löytyy täältä.

Mikäli mitään ihmeellistä ei tule tapahtumaan, olen ensiviikon aikana menossa ostamaan uusia kankaita varastoon. Kunhan saan nämä uudet kankaat hankittua, teen muutamat tilarit. Viisi ihmistä olen ajatellut jonoon ottaa ja nämä tulevat luultavasti olemaan ainoat tilarit mitä enää tämän vuoden puolella tulen tekemään. Tilareista ilmoittelen ainoastaan täällä blogin puolella, eli en myyntisivuilla mainitse asiasta mitään. Tämä on siis samalla tälläinen pieni extra blogin lukijoille. :)

Ja ennen kuin joku kysyy, niin sanottakoon että jonosta EI VOI varata paikkaa etukäteen! Jonoon pääsee vasta ilmoituksen blogiin ilmestyttyä ja ne täytetään nopeusjärjestyksessä. Mikäli tilarista haaveilet, seuraile blogia aktiivisesti ensi viikon ajan.

3 kommenttia:

  1. Hieno poni TULI :) kirjoitan kännykällä, niin tää sekosi jotain... Kun aloin kirjoittamaan tota kirjoitan kännykällä - kohtaa niin tää laittaa et "kirjoitan kännissä"... XD mutta teet tosi hienoja keppareita :) ookko muute huomannu?, et oon seurannut tätä blogii tosi kauan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.