lauantai 21. syyskuuta 2013

VuonistilariAiemmin tällä viikolla kahdella nopeimmalla oli mahdollista saada tilari itselleen. Ensimmäisen tilauksen sainkin jo valmiiksi ja tässä on ponista muutama kuva. Jostain syystä aina kun teen tilareita, niin heti joku tulee tilaamaan vuoniksen. :)
Mutta mikäs siinä, vuoniksia on ihan kiva tehdä. Ajattelin että voisin piakkoin tehdä yhden tai kaksi vuonista myyntiinkin.

Edelleen pidän taukoa tilareista, tämä oli vain poikkeus. Eli älkää turhaan aiheesta kyselkö. Syysloman aikoihin pääsen mahdollisesti kangasostoksille ja otan jälleen uusia tilauksia vastaan.


Neljä minihevosta tulee valmiiksi luultavasti tänään. Nelikko tulee myyntiin myyntiblogiin, kunhan valmistuvat ensin. Aluksi tarkoituksena oli tehdä enemmänkin minejä, mutta en ainakaan tällä erää niitä enempää tee.

11 kommenttia:

 1. Suloisia <3 Oisin halunnu tilarin kun mul on vaa yks keppari ja sä teet niin ihanii keppareit :)

  VastaaPoista
 2. Tosi söpöi minei!!!

  VastaaPoista
 3. Voitteko muuten lukee mun blogii??? Tein sen tänää ;) Täs linkki:
  http://khtparadise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo siu kepparit. Mie haluisin osta mut äiti ei anna. Nuo kepparin ohjeet on mahtavat!:-)

  VastaaPoista
 5. Milloin minit tulevat myyntiin?

  VastaaPoista
 6. Miten teet vuoniksen

  VastaaPoista
 7. Moi hienoi keprui sulla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.