lauantai 28. syyskuuta 2013

Vinopää ja valkopääSain suunnitteilla olleen tinkerin eilen valmiiksi. En ole pitkään aikaan upotettuja laikkuja tehnyt ja luultavasti juuri siitä syystä hepasta tuli vino. Tämä vinopää menee myyntiin ja alan tekemään uutta tikeriä, jonka voisi itselle jättää.Tein myös valkopäisen hevosen. Tämän kohtalosta en vielä tiedä, mutta ei ainakaan heti ole myyntiin tulossa. Voi jäädä itsellekin, en vielä tiedä.

4 kommenttia:

 1. Moi! Rakastan sun keppihevosia (: Ne on tosi söpöjä!
  Voitko tehdä postauksen jossa esittelet ihan vaan kaavoja ja vertaat niitä kuvissa A4-paperiin? Kipa on tosi kaunis jos jotain millä saisi sen näköistä tehtyä? (: Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Moi! Mäki lue sun blogia päivässä suurinpiirtein 12 kertaa päivässä! Kaavoista olis kiva joku postaus, ja tykkään sun tekemistä merkeistä hevosissa <3

  VastaaPoista
 3. Ihana toi valkopää:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.