perjantai 13. syyskuuta 2013

Juhlapostaus?

Blogi on saanut lyhyessä ajassa valtavasti uusia lukijoita, joten ajattelin jonkin näköistä juhlapostausta alkaa suunnittelemaan. Sitä en vielä tiedä tuleeko juhlapostausta kun 90 lukijaa on täynnä, vai odotetaanko että saadaan 100 lukijaa kokoon (jos nyt koskaan edes saadaan).

Millaista juhlapostausta te lukijat toivoisitte? Postaus voisi olla jokin vähän erikoisempi, joten jospa jätettäisiin ne ainaiset varusteiden/hevosten teko-ohje toiveet pois. Videota en myöskään taida kuvata.
Kaikkea muuta voi ehdottaa.


Myytävä hevonen tuli tänään valmiiksi ja on nyt myynnissä myyntiblogissa. Kiinnostuneet voivat kurkata tänne.

3 kommenttia:

  1. Ois kiva saada sellanen postaus jossa esittelet (kuvina) vaikka 5-10 lempi keppariasi :)

    VastaaPoista
  2. jotain aivan uutta ja ihmeellistä, mitä ei ennen tässä blogissa ole ennen nähty...

    VastaaPoista
  3. Sellanen että teet uudet kaavat tosi isoon keppariin ja teet semmosen? :) mulla on yleensä suuret suunnitelmat mielessä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.