sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uutta kangasta


Yleensä ostan kankaat Eurokankaasta, mutta välillä ostan tavallisia fleece huopia ja käytän ne hevosten teossa. Tokmannilta ostin hiljattain kaksi kivan väristä huopaa. Toinen on harmahtavan beige ja toinen leopardikuvioinen. Ensiviikolla yritän ehtiä kankaista pari hevosta ompelemaan.

Fleecehuovat ovat muuten hyviä, mutta kankaan laatu niissä ei ole kovin hyvä. Parempilaatuista fleeceä saa kangaskaupoista. Huopien fleece on aika ohutta, sekä hyvin venyvää. Ihan kivoja heppoja tuostakin kankaasta kuitenkin saa.

3 kommenttia:

 1. Voitko liittyy mun blogin lukiaks, ois tosi kivaa! Mäki ennen tykkäsin keppareista, ois toosi kivaa jos oikeesti liittyisit. Kiitos jos liityit :)
  http://sirinblogilifeisaplay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nättiä kangasta tuo :)

  Muuten, jos vain muistat ja kehtaat vastata, niin mitä hintaluokkaa kankaat yleensä on? Kun aion tehdä kepsun muttei ole kangasta, oon katellu joistain kaupoista mut ei oo tärpänny. Hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fleece maksaa n. 7€/metri. Karvakankaat ovat sitten huomattavasti kaalliimpia.

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.