sunnuntai 25. elokuuta 2013

Blogi- ja keppihevossuunnitelmia

Lukijoita on kertynyt peräti 58. Kiitokset kaikille lukijaksi liittyneille. Todellisuudessa lukijoiden määrä on luultavasti paljon suurempikin, sillä sivunkatseluita tulee päivittäin n. 200-400.
Blogiin tullaan paljon googlen kautta, erilaisilla keppihevosen tekoon viittaavilla hakusanoilla. Toivottavasti blogin ohjeista on apua. :)

Ajattelin, että kun rekisteröityneitä lukijoita tulee 60 täyteen, voisin pitää arvonnan. Blogi on ollut olemassa kohta vuoden, mutta tämä tulisi olemaan ensimmäinen arvonta blogin historiassa.
Lukijoilla olisi nyt mahdollisuus esittää toiveita arvontapalkinnosta. Täysikokoiset kepparit voidaan jättää pois laskuista, mutta muuten palkinto voisi olla melkein mitä tahansa. Olisiko se jokin varuste, minikeppari, maskottieläin yms... Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita.


Myytäviä falabelloja/minihevosia on kyselty paljon, joten päätin ottaa seuraavaksi projektiksi tehdä niitä myyntiin. Minejen hinnat tulevat olemaan varmaankin 10-15€ luokkaa, riippuen hevosten ulkonäöstä ja mahdollisista varusteista.
Suita hevosille en tee, vaan ponit ovat kolmipalaisia suuttomia. Mahdollisesti teen osasta poneista kaksipalaisia.

Tilareita kysellään myöskin usein, mutta niitä en kuitenkaan pysty juuri nyt tekemään. Yritän tässä syksyn aikana päästä kangasostoksille, jotta saisin kunnon kangasvalikoiman aikaiseksi. Eurokankaaseen on kuitenkin se 100km matkaa, eli en ihan tuosta vaan ostoksille voi mennä.

11 kommenttia:

 1. Arvontapalkinnoksi olisi hyvä minikokoinen tuommoinen keppari mikä on tuossa yllä^! :) Awww, ihania ♥ Ja sinun blogi on muutenkin niin perfecto! c:

  VastaaPoista
 2. Sinut on haastettu! Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata haastajan 11 kysymykseen sekä laatia omat kysymykset haastetuille. Sinun tulee valita haastetuiksi 11 sellaista bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
  Haaste löytyy blogistani: http://sikunsirkutukset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Minikeppari tai sit semmonen setti, jossa on riimunnaru, otsapanta, pinteli, riimu yms. Pientä :)

  VastaaPoista
 4. hoitosetti, jos ois vaikka päitset, riimunaru, pintelit, tai vaikka loimi! :) Miniheppaa en nää tarpeellisena, kun ponejahan sulta saa aina, mut varusteita ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä, liityin lukiaks :33

   Poista
 5. Maskotti koira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olen aina halunnu semmosen meidän talliin, kun näin semmosen sun blogissa!

  VastaaPoista
 6. Palkintona olis tommonen miniheppa ja siihen sit varusteet :) esimerkiksi vaan :D

  VastaaPoista
 7. Semmone söpö eläinmaskotti vaikka rotta, rotat on söpöjä vaikka niitä aina halveksutaan. Tai koira. Tai kissa, jos et oo tehny kissaa ennen nii sit se ois sulle semmonen haaste XD (joka tallissa täytyy olla tallikissa) Tai tee pupu.
  Kunhan teet jonkun kivan palkinnon.
  t.Lotta
  ps.Sain sulta innostusta kepparitalli bloggaukseen.
  pps.osoite: http://kotikulmantalli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ittelläni on kätevä matkakokonen reppuun mahtuva muuli :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.