maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kuollutta on

Hengissä ollaan edelleen, vaikka blogin aktiivisuus antaakin muuta ymmärtää.
Kesän tullen on innostus keppareihin vähän lopahtanut. Ehkäpä se tästä hiljalleen alkaa taas nousta.Aikoja sitten tekemäni kaksipalainen poni tuli vasta tänään valmiiksi. Poni ei kovin kaksinen ole, jonka vuoksi en sitä myyntiinkään viitsi laittaa.

Jotain sentään on myyntiinkin tulossa. Pari päivää sitten tekaisin mustan hevosen.Tekeillä on musta falabellakin. Sekin jää itselle, kun ei nuo ratsastukseen kelpaamattomat hepat oikein mene kaupaksi.


Tässä oli tälläinen pikapäivitys, jottei blogi kuole kokonaan. Uutta postausta tulossa taas jossakin vaiheessa...

6 kommenttia:

 1. Kuule ihansama juttu, en oo viel kesäl yhtää kotipihal ratsinu D: Mutnoo ens sunnuntain oma leiri nii kai se siitä lähtee nousemaan, tänään teki kyl hirveesti mieli ottaa keppari alle ja mennä ratsii mut ei kerenny :(

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noi kaikki hepat on hienoja :)

  VastaaPoista
 3. Aino (RRT) Sontza (HKT)11. heinäkuuta 2013 klo 0.46

  Moikka! Sinulla on noita ihania falabelloja, kiinnostaisi paljonko tuollainen falabella maksaisi? :) Värillä ei ole väliä, mutta se kimo oli aika houkuttelevan näköinen... Aloitimme vasta falabella kasvatustoiminnan, ja siksi olisimme kiinnostuneina. Lisää voisit lukea tallini sivuilta: www.riimurallintalli.nettisivu.org/kauniitfalabellatteam/

  -Aino ja Sontza-

  Ps. Jos tämä osto kävisi, tai tilari falabella. Vastaisitko pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Falabelloja ei ole nyt myynnissä, mutta hintana niillä on 5-10€ hepasta riippuen

   Poista
 4. Olisin myös kiinnostunut falabelloista ei tietenkään ratsastukseen koska ratsastajat painavat yleensä niin paljon :D
  Näyttelyyn voisin ostaa tai jalostukseen. Mieluusti ostaisin tilarin mutta kyllä valmiskin käy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.