perjantai 3. toukokuuta 2013

Kolme pientä ponia


Tämän viikon ompeluiden tulos on kolme ponia. Kaikki kolme laitoin eilen myyntiin (ilmoitus foorumilla ja myyntisivuilla). Valkoisesta ja vaaleanruskeasta on molemmista jo tarjoukset tulleet ja luultavasti tarjoajilleen menevät. Tummanruskea on kuitenkin edelleen kotia vailla.
Voisi oikeastaan ensiviikollakin tehdä samanlaisen satsin poneja ja laittaa sitten loppuviikosta myyntiin. :)

6 kommenttia:

 1. Millä kaavalla teet noita hevosia. Noitten silmät on ihania tarviin niitten muodon jos sulla on lähetä s-postiin : Keppihevostelija@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Vedän langan neulalla kankaan läpi ja laitan solmuun.
   Paksut erikoislangat kiinnitän kuumaliimalla.

   Poista
 3. Hei! Paljonko pyytäisit tummanruskeasta ponista? Vai onko enää edes myynnissä (:O? Jos on niin viitsisitkö laitta sähkäriä s-postiini? Eviitasaari@gmail.com
  :)

  VastaaPoista
 4. siis kui paljon sulla on keppareita! :O ainakin 200000!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.