keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Huvikumpu 6 vuotta

Taas on vuosi vierähtänyt ja Huvikumpu täytti jo 6 vuotta. Mitään extraa en tänä vuonna synttäreiden kunniaksi järjestänyt, mutta ehkä sitten ensivuonna.


4 kommenttia:

 1. Moi! Tosi kiva ja hyödyllinen blogi. <3 Mutta voisitko tehdä postauksen siitä muten tehdään riimut ja suitset? Tai kun en ole koko blogia läpi selannut niin voitko linkata jos olet sellaisen jo tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin puolelta ei ohjetta löydy, mutta viimevuoden joulukalenteriin tein ohjeen riimusta. Ohje löytyy osoitteesta http://huvikumpuranch.webs.com/jkalanteri/2.htm

   Suitsiin saattaa tulla joskus ohje. En kuitenkaan pahemmin ole hepoille koskaan suitsia tehnyt, joten ohjetta ei ainakaan ihan heti tule. :)

   Poista
 2. Kiva blogi, jään seurailee:)

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.