perjantai 12. huhtikuuta 2013

Valmiit hepat + turhia kuviaHeti alkuun kuvat noista valkopäistä valmiina. En saanut taaskaan hyviä kuvia otettua, joten livenä nuokin on paljon paremman näköisiä. Vaaleampi jää ainakin joksikin aikaa itselleni, tumman laitoin myyntiin (löytyy myyntisivuilta, jos kiinnostaa).Hevosilla oli ennen talli ulkorakennuksessa. Lopetettuani niillä ratsastelun, toin hepat sisälle asumaan. Hevosia on sen verran paljon, että en pidä niissä täytteitä (valtaisivat koko huoneen). Nytpä esittelenkin hevosten nykyisen "tallin":


Suuri Anttilan pahvilaatikko hevosia täyteen sullottuna. Tuolta on aina kiva kaivella jos jotain tiettyä heppaa tarvitsee.

Pahvilaatikossa majailee kaikki nämä hevoset:

Osa hevosista on siskoni vanhoja heppoja, jotka nykyisin ovat minun hallussani. Siskonkin hepat on kuitenkin tekemiäni. Ei tullut noita laskettua, mutta kunnon lauma on pahvilaatikon vallannut. :)
Tuossa ei ole kaikki hepat, vaan ympäri huonetta niitä on ripoteltuna vielä paljon lisää.

9 kommenttia:

 1. Ihania hevosia! Mullakin on keppari blogi. Olis kiva jos kommentoisit sinne. Eli siis Kantolan talli kepparihullut.
  T. Roksi

  VastaaPoista
 2. Siinä on keppareita riittämiin! :)

  VastaaPoista
 3. Oon katee sulle��

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä epistä niille jokka haluis noin hienoja keprui:)Esimerkiks mie.

  VastaaPoista
 5. mä haluaisin jos myisit nii kuvatsta 8/9 sen Ruskee valkopää hera simläisen ja kuvasta 6 / 9 valko harmaa täplikkään jos myisit

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.