tiistai 23. huhtikuuta 2013

Uusi poniPakotin itseni ompelemaan myyntiponin, jotta en ihan koko päivää olisi vain koneelle istunut.
Ihan kiva tuosta tuli. Toinen silmä on herasilmä ja kaulassa on pari pientä laikkua.
Tulee myyntiin varmaankin huomenna.

Loppuun vielä mainostelen Antaa lasten leikkiä blogista löytyvää arvontaa.


8 kommenttia:

 1. Hei! Olet aivan uskomaton keppihevosten tekijä! En ole IKINÄ nähnyt yhtä hienoja keppihevosia missään. Nyt tuli ihan mieleen kun olen itse yrittänyt metsästää, niin mistä saisi tekonahkaa ja pieniä solkia suitsiin? Kiitos jos vastaat!

  Ja muuten, jos kysymyksiä kysymyspostaukseen vielä saa laittaa niin tässä niitä tulee: Mistä liikkeestä yleensä ostat kankaasi mieluiten? Kuinka monta kepparia olet koko elämäsi aikana arvioltaan tehnyt? Mikä on lemppari kepparisi jonka olet ikinä tehnyt tai omistanut? Oletko muuten oikeiden hevosten kanssa tekemisissä? Onko sinulla lemmikkejä? Mikä on lempikuviosi kepparilla? Valkoinen vai musta keppari? Harmaa vai ruskea keppari? Mikä on ollut huvittavin elämäsi aikana tekemäsi keppari? Tuossa niitä olisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Tekonahkaa pitäisi löytyä kangaskaupoista. Myös netin kauttaa sitä saa tilattua. Solkia voikin olla vähän hankalampi löytää, mutta erilaisista askartelu ja käsityöliikeistä niitä kannattaa etsiä.
   Kiitokset myöskin kysymyksistä.

   Poista
 2. Onko kuolainrenkaita misssä? Myös solkia suitsiin tarvittas. <3 aikku

  VastaaPoista
 3. Mistä voi tehdä kuolain renkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolainrenkaita voi tehä rautalangasta, päällystää ilmastointiteipillä ja lakata väritömällä kynsilakalla xD Niiku suitsien ohjeissa oli...
   =)

   Poista
 4. Osaat tehdä keppareita tosi hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.