sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pöö


Kuvassa esiintyvät vielä keskeneräiset valkopäät. Tummempi tapaus tulee luultavasti myyntiin ja vaaleampi jää itselle.

Tallin uusimpiin asukkaisiin kuuluvat Grimm ja Kipa osallistuivat hiljattain virallisiin näyttelyihin. Kumpikin sijoittui omassa luokassaan kolmanneksi ja molemmat saivat irtoSERT'it ja JS't. Oikein tyytyväinen olen näyttelymenestykseen.

Onkos kellään mitään toiveita tulevien postausten suhteen? Lähinnä noita uusia heppoja on tullut viimeaikoina esiteltyä, joten jotain muutakin olisi mukava välillä kirjoittaa.
Kysymyspostaus olisi tarkoitus jossakin vaiheessa toteuttaa, joten laittakaa toki kysymyksiä tänne.

3 kommenttia:

 1. Mulle riittää hyvin jo tää heppojen esittely, koska tykkään sun tekemistä poneista. :3 Mut joku varustekehitys juttu ois ihan kiva. Tai sit joku vinkkipostaus, missä jotain vinkkejä varusteisiin ja hevosen tekoon yms.

  Sit mietin, että millon se myyntisivu alkaa taas pyörii ihan aktiivisesti? Vai onko jo nyt? Entä tuleeko se myyntivälitys juttu takaisin? (:

  Ja sit jos siihen kysymyspostaukseen niin oon aina miettiny, et kui kaua oot näitä harrastanu?
  Kui monet sivut, mistä asti on ollu?

  joo tollaset perus, mut silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo myyntisivu on aktiivisesti pyörinyt taas jo jonkin aikaa. Uusia myytäviä on tullut lähes viikoittain. Myyntivälitys ei oo ainakaan hetkeen tulossa takaisin, kun aika ja innostus ei sen päivittelyyn riitä.

   Kiitokset noista postausideoista ja kysymyspostauksen kysymyksistä. :)

   Poista
 2. Siihen kysymyspostaukseen: Kuinka monta kepparia sulla on nyt?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.