maanantai 1. huhtikuuta 2013

Muutamia uusia hepolaisia

Taas olen muutaman uuden heppasen saanut valmiiksi tehtyä, joten esitelläänpäs niitä blogissakin. Mikään näistä ei ole itselle jäämässä, vaikka ulkonäöltään ihan kivoja ovatkin.


Tummanruskea hevonen, joka meni myyntiin. Jos heppa kiinnostaa, myynti ilmoitus löytyy osoitteesta hura.suntuubi.com


Vaaleanruskea tilariponi. Poni menee sille jollekkin lapselle, jonka tilaus tuli mummun kautta. Aika veikeän näköinen otus, mieluusti olisin tämän itsekkin pitänyt.


Pilkullinen pikkuponi. Poni on tehty arvontapalkinnoksi myyntisivujeni arvontaan. Parina viime vuonna olen vuoden aikana heppoja ostaneiden kesken arponut ilmaisen ponin. Joku onnekas vuonna 2012 minulta hepan ostanut saakin sitten tämän ponin omakseen. Arvontaa en ole vielä suorittanut, mutta varmaan tällä viikolla sen teen, kunhan saan kaikkien ostajien tiedot kokoon.

2 kommenttia:

  1. Tein samanlaisen kuin tuo tumanruskea, vaikka en katsonut edes tuosta mallia. myin sen jo eteenpäin:)

    VastaaPoista
  2. Pilkullinen pikkuponi.. Oi veit sydämeni <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.