sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Candy
Valkopäisestä hepasta tuli ruotsinpuoliveri tamma. Nimekseen se sai Spirito's Candy, mutta ihan vaan Candyksi kutsutaan.Tälläinen varsin persoonallinen ilmestys valmistui tänään. Yllättävän hyvin tämä lopulta onnistui, vaikka täyttövaiheessa vaikutti totaaliselta epäonnistumiselta.
Myyntiin heppa varmaankin menee, joten kannattaa seurailla myyntisivuja, mikäli kiinnostusta löytyy. On tosin pieni mahdollisuus että hepan pidän itse, mutta todennäköisempää on myynti.


Myyntisivut siirsin muutama päivä sitten suntuubista websiin. Muutto tuli lähinnä siksi, että websissä myyntiehdot yms. on hlpompi tuoda esille. Vanhoilla sivuilla kukaan ei tuntunut lukevan yhtään mitään ja hepoista tarjottiin jatkuvasti kuvien kommenteissa, vaikka kaikkialla luki selvät ohjeet tarjoamiseen.
Jospa noilla uusilla sivuilla saataisiin homma toimimaan paremmin.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.