tiistai 19. maaliskuuta 2013

Lämppäritamma öttiäisystävineen

Kuvat jälleen huippua videokameralaatua. Näillä kuitenkin mennään kunnes saan uuden kameran hommattua (vanhalle kävi huonosti).

Sain kuitenkin tuon lämppärin valmiiksi. Tekovaiheessa en vielä tiennyt jääkö itselle vai meneekö myyntiin, mutta kyllä tuo taitaa itselle jäädä. Sen verran hauskan näköinen hepasta tuli.
Väriltään tamma on musta, mutta turvassa ja silmien ympärillä on ruskeaa. Harjasta löytyy myöskin muutama ruskea raita. Kaulasta siltä löytyy tuollainen polttomerkki, joita ulkomailta tuoduilla hevosilla usein näkee. En tiedä millä perusteella noita polttomerkkejä tuontihevosiin lätkitään, joten ihan omasta päästä keksin tuollaisen kirjain/numero sarjan. Ainakin tuon tapaisia olen oikeilla hevosilla nähnyt, missä on juuri yksi tai kaksi kirjainta ja perässä muutama numero.
Lisäksi hepalla on herasilmät ja otsassa epämääräinen merkki, johon pölläisin idean "Hevosen värit" kirjassa olleesta kuvasta.


Nimeksi tällä hepalle ajattelin laittaa Kiss Kiss Bang Bang. Ja rotuhan siis on se amerikanravuri. Vielä en ole päättänyt onko tämä ammatiltaan ravuri vaiko jo ratsukäyttöön siirtynyt ex-ravuri.

Viimepostauksessa unohdin esitellä nämä uusimmat öttiäiset, joten esitellään ne sitten nyt.


Uusia asukkaita Huvikummun kanilaan, eli kolme hiirtä, kaksi kääpiöhamsteria ja marsu.Ja tässä vielä pikkukoira pantoineen ja talutushihnoineen. Koiran piti olla rodultaan chihu, mutta ei se taida sellaiselta kamalasti näyttää. Varmaankin joku kääpiömix rodultaan.

4 kommenttia:

 1. Ihania♥ Miten osaat tehä tollasia? =D Oot tosi taitava!'
  t. Keppistelijä♥

  VastaaPoista
 2. Hei olisiko sulla lisää kuvia tosta koirasta, se on tosi ihana!!
  Mut joo sun hevosetkin on ihania ja muut öttiäiset! (:

  VastaaPoista
 3. Voiks noita sun tekemiä heppoja ostaa jostain ja millä hinnalla?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.