perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ja taas uusi myytäväTälläinen sitten tällä kertaa.
Tämänkin myynti-ilmoitus on osoitteessa hura.suntuubi.com, eli sinne siis jos hepan ostaminen kiinnostaa. Harmittaa vähän ettei heppa näytä kuvissa yhtään niin hyvältä mitä se oikeasti on. Pitäisi mennä ulos ajan kanssa kuvaamaan, mutta kun sitä aikaa ei oikein ole. :)

Parhaillaan on työn alla toinenkin ruskea heppa, jonka ainakin suunnittelin itselle jättäväni. Kunhan heppa tänään toivon mukaan valmistuu, aloittelen seuraavaksi sitä itselle tulevaa arabia.
Sen jälkeen sitten taas uusien myytävien kimppuun. Hirveällä innolla noita myytäviä teen, vaikkei mitään erityistä rahan tarvetta olekkaan. Tuleepahan ainakin kerättyä mukavat säästöt pahan päivän varalle.

Ensiviikolla pitäisi raahautua ulos kuvaamaan noita heppoja, kun sivuille tarvitsisin uusille hevosille edustuskuvia. Muutama vanhakin asukas pitää kuvata uusiksi, sillä innostuin muokkailemaan niiden ulkonäköä. Osalla hepoista on aika isot silmät, joten niitä lähinnä pienemmiksi vaihtelin.


Onko muuten kellään mitään toiveita sen suhteen, mitä ohjeita tänne blogiin haluaisitte? Kirjavan hevosen ohje on tulossa, kunhan vain otan uudet kuvat (vanhoista on puolet kadonneet). Mutta mitä muuta toivoisitte? Varusteita on hepoilleni pahemmin tee, joten varusteiden ohjeita on vähän hankala toteuttaa. Eivät nekään kuitenkaan täysin mahdottomia ole.

10 kommenttia:

 1. Haluisin varusteiden ohjeita kun omilta hepoilta vielä puuttuu...
  Lisäksi oot ihan paras tekeen keprui! =o3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee hepoille juuri ollenkaan varusteita, joten sen puolesta vähän hankala ohjeitakaan tehdä. Mutta koitan jossain vaiheessa saada jotakin toteutettua. :)

   Poista
  2. Oon samaa mieltä. Oot ihan PARAS tekeen keppareita!!:)

   Poista
 2. Ihan kivoja kepruja!Kunpa olisi myynnissä.Edes joku

  VastaaPoista
 3. Kun ei mistään löydy myytäviä kepruja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen rekisteröitymään Suomen keppihevosfoorumille. Sieltä löytyy kymmeniä, ellei jopa satoja myytäviä hevosia.

   Poista
 4. Onko mahdollista saada jostain mahdollisimman selkeät suitsien ohjeet kun en itse ymmärrä miten ne tehdään?

  VastaaPoista
 5. Itse sain tehtyä suitset yhelle keprulleni.
  Ei ne kovin vaikeet ollu tehä mutta ei se silti kovin helppoakaan ollut.
  Ihan tyytyväinen silti niihin suitsiin olen kun kuitenkin ensimmäiset ovat mitä olen koko elämässäni tehnyt.
  Ohjeet katsoin pelkästä kuvasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.