sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Heposet ulkona

Jaksoin vihdoin  kuskata näitä uusimpia heppoja ulos kuvattavaksi, kun ilman kunnon kuvia ovat pitkään sivuilla roikkuneet.
Kuvauspäivänä (joka taisi olla torstai) ulkona tuuli kovasti, mikä vähän hankaloitti kuvaamista. Loppujenlopuksi otin näitä kuvia lähinnä seinää vasten, kun en saanut kameraan hyviä asetuksia, ja lumikuvista tuli huonoja.

Connemara t. Secret Skyfall "Sly"Amerikanravuri t. Kiss Kiss Bang Bang "Kipa"
fwb o. Grimmarabi o. HKR's Vegas Voodoo "Vegas"Vegasin kuviin en oo oikein tyytyväinen ja otan siitä joku päivä vielä uudet kuvat. Se ei ole oikein arabimainen noissa kuvissa, joten näyttelyihin on turha noilla kuvilla osallistua.

issikka t. Rella frá Huvikumpu "Rella"


rp t. Huvikummun Jakaranda "Jane"


rp t. Huvikummun Savannah "Nanna"


Sitten vielä yksi kuva eilen valmistuneesta myyntihevosesta. Vähän siinä on samaa näköä kuin Kipassa, mutta kyllä ne eri hevosiksi tunnistaa.


3 kommenttia:

 1. alin heppa on mun naapurin kaverilla :D

  VastaaPoista
 2. Sellanen joka ihailee Slyn ja Vegasin RIIMUJA JA SUITSIA18. heinäkuuta 2013 klo 9.28

  Miten "Vegasin" ja "Slyn" "Riimut/suitset on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan yhdistelemäälä kaikenlaista varastoista löytynyttä materiaalia. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.