sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Myyntiheppa


Tälläisen myyntihepan sain aamulla valmiiksi. Myynti ilmoitus löytyy foorumilta ja osoitteesta hura.suntuui.com

Ompelemista odottaa ruskea heppa ja kaksi valkoista ponia. Noihin on siis kankaat leikattuna valmiiksi, mutta muu vielä tekemättä. Ruskean koitan saada huomiseksi valmiiksi, niin saan senkin sitten myyntiin laittaa.
Valkoiset ponit on vaan sivuprojektina, joten niissä varmaan kestää vielä kauan. Ennen joulua olen niihin kankaat leikannut, joten ei mitään hirmu ripeää tahtia ole valmistumassa. :)

17 kommenttia:

 1. teetkö tilauksesta hevosia ??:D

  VastaaPoista
 2. onko kepui myytävänä???

  VastaaPoista
 3. Millä nimellä olet forkalla? :) Ku mä tahtoisin tilata sulta kepparin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ei ole. Kannattaa aina katsoa milloin postaus on kirjoitettu. Tämäkin postaus on helmikuulta, joten hevonen on myyty jo kuukausia sitten. :)

   Poista
 5. Pidätkö sinä vuodelle 2013 joulukalenterin? :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. On mennyt. Kannattaa tosiaan näiden postausten päivämääriä katsella. Tämä postaus on melkein vuosi sitten kirjoitettu, joten hevonenkin hyvin todennäköisesti myyty. :)

   Poista
 7. Heippa olisi sellainen ehkä vähän henkilö kohtainen kysäri mut kuinka vanha olet tarkoitan että oletko aikuinen 18-20 tai 10-18 tai niinku jotain sinne päin itse olen 11.

  VastaaPoista
 8. kuinka paljon myynti hepat maksavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat ovat yleensä 25-40€ välillä hevosesta riippuen.

   Poista
 9. Onko vielä myynnissä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoden vanha postaus... �� Uskoisin että on

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.