tiistai 22. tammikuuta 2013

Kiireitä

Kamalasti tuntuu olevan kaikenlaista ohjelmaa, eikä aika riitä millään uusien heppojen ompeluun.
Tilareita on jonossa toistaiseksi kaksi, joista toisen pitäisi valmistua tänään.


Tästä kuvasta näkee missä vaiheessa vuonis tilarin suhteen mennään...

Toinen tilari onkin sitten siinä mielessä kiva, että se tulee sukulaiselle ja saan ponin suhteen vapaat kädet. Mummu on sen verran hyvä markkinoimaan ponejani, että tämä on jo kolmas sukulaiselle menevä tilari. Ja lisää tilauksia on odotettavissa....


Tässä kuvassa esiintyy jämäkangaspalasta tehty falabella. Varsin pieneksi menee nämä jämäpala hevoseni, Domin piti olla jo hirmu pieni, mutta tämä falabella on siihen verrattuna ihan kirppu.
Heppa on muuten myynnissä, jos joku siitä sattuisi olemaan kiinnostunut.

5 kommenttia:

  1. Jos falabellan alla oleva paperi on A4 kokoinen niin eihän tuo ole falabella. Mun shetlanninponikeppari on aikalailla saman kokonen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii eikä kaikilla muutenkaan oo saman kokoset keput. Katilla ne on vähä yli a3 koksii...

      Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.