tiistai 22. tammikuuta 2013

Kangasta

Huomasin, että pari viikkoa sitten kirjoittamani teksti olikin jäänyt luonnokseksi, eikä ollut koskaan päässyt blogiin esille. Joten tässäpä tämä sitten tulee, upeasti kaksi viikkoa myöhässä...

Viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa kangasostoksille ja kangasta sitten tarttuikin mukaan ihan kiitettävä määrä...
Etukäteen olin päättänyt, että tuhlaan kankaaseen 50€. Kankaita valitessa en laskenut missään vaiheessa paljonko ne tulevat maksamaan. Loppusumma sitten oli loppujenlopuksi 49€ ja jonkin verran senttejä päälle. Varsin hyvin siis meni budjetin mukaan.
Tuo Tampereen Eurokangas, jossa ostoksilla kävin, oli viimekerrasta muuttanut eri paikkaan. Uudessa liikkeessä olikin harmittavan huono valikoima fleecejä. Irtopala laatikosta nappasin mukaan valkoista fleeceä (en ole mitannut paljonko siinä oli, mutta arviolta parisen metriä) ja lisäksi noin metrin palan vaaleanpunaista fleeceä (en yhtään tosin tiedä mitä tällä teen, mutta ostin kun oli niin huokuttelevan näköinen). Rullafleecejä oli tarjolla ainoastaan valkoisena, vaaleanruskeana ja tumman ruskeana + paljon kaikenmaailman vihreitä ja punaisia, mitkä eivät hevosiin kelpaa. Valkoista olinkin jo palalaatikosta löytänyt, joten jäljelle jöi ainoastaan nuo kaksi ruskeaa. Tumman ruskeaa ostin kaksi metriä. Vaaleanruskeaa ajattelin ottaa myös tuon kaksi metriä. Rullassa oli kuitenkin kangasta 2,50 metriä, joten myyjä "pakkomyi" myös tuo puolen metrin pätkän. Toki sain hieman alennusta, niin kuin noista rullanlopuista aina saa.
Eli loppusaldo on seitsemisen metriä hevosiin soveltuvaa kangasta. Eiköhän noista taas muutama poni saada. :)


Tilareitakin olen taas vaihteeksi innostunut tekemään. Tässä kuva viimeviikolla valmistuneesta ponista.


4 kommenttia:

 1. Anteeks vaikutan tyhmältä mutta mikä on tilari?Ja oli kyllä tosi magee toi heppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilari=Tilaushevonen
   Eli ostajan toiveiden mukaan tehty heppa

   Poista
 2. Soo cuteee! Miks mää en osaa tehä noin hienoja keppareita? :(

  VastaaPoista
 3. Niinpä:(

  T: harmituksen harmitus

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.